Jornada informativa sobre un projecte per fomentar el creixement empresarial

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 11:00

L'acte rep el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i tindrà lloc el 28 de maig, a Cerdanyola del Vallès.

Les àrees de Promoció Econòmica de Montcada i Reixac, Ripollet i Cerdanyola del Vallès organitzen el pròxim dilluns, 28 de maig, una jornada per explicar el programa 'Accelera el Creixement', dirigida a empreses de les tres poblacions. L'acte tindrà lloc a la Masia de Can Serraperera, a Cerdanyola (Avinguda de Roma, sn), a les 9.30 h. Per assistir-hi, cal enviar un correu eletrònic a l'adreça consolidacioiempresa@cerdanyola.cat o bé, trucar al 935 947 050.

Actiu des del 2012, el projecte acompanya 50 PIMES de la demarcació de Barcelona per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, al facilitar-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la innovació, l'equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, la comercialització o la internacionalització. Per participar en aquest projecte les empreses han de tenir un mínim de tres treballadors, la seva la matriu o el centre de decisió ha d'estar a la demarcació de Barcelona i han de tenir una trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys  i han de ser empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

 

 

Darrera actualització: 23.05.2018 | 13:11