Concentració davant Ensenyament per reclamar el manteniment del cicle de documentació sanitària a Montcada i Reixac

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 13:00

L'acte és aquest dijous, 17 de maig, a Barcelona, a les portes del Departament de la Generalitat (Via Augusta), a partir de les 15.30 h.

L'Ajuntament, la comunitat educativa de l'institut La Ferreria i els sindicats CGT, USTEC i CCOO han convocat aquest dijous, 17 de març, una concentració a Barcelona, davant el Departament d'Ensenyament de la Generalitat (Via Augusta, 202-226), per tal de reivindicar el manteniment del cicle de grau superior de Documentació Sanitària al centre de Montcada i Reixac i que no es traslladi a Terrassa. La mobilització es fa coincidint amb la celebració del Consell Escolar de Catalunya –del qual la regidora d'Educació, Infància i Joventut de Montcada i Reixac, Jessica Segovia, en forma part– i s'ha convocat la ciutadania a les 15.30 h. La reunió del Consell començarà a les 16 h i està previst que, durant el torn de precs i preguntes, l'Ajuntament i els sindicats exposin la problemàtica local davant de l'ens escolar.

'Fem una crida a tota la ciutadania de Montcada i Reixac i especialment els grups municipals amb representació al consistori, que han mostrat el seu suport a la reivindicació i van aprovar, per unanimitat, una moció al Ple d'abril a favor de mantenir aquests estudis, plenament consolidats al municipi', ha explicat Segovia. La concentració del pròxim dijous arriba després de la reunió de dimarts passat, dia 8, durant la qual representants de la Generalitat es van mantenir inflexibles en al seva decisió de traslladar el cicle formatiu a Terrassa, al·legant motius de redistribució de l'oferta formativa a tot el Vallès Occidental. Des que la Generalitat va anunciar la marxa d'aquests estudis de Montcada i Reixac, s'han convocat sis mobilitzacions, una assemblea pública i dos reunions amb representants de la Generalitat.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 19:57