S'amplia l'oferta d'activitats de lleure per a persones discapacitades adultes

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament i l'associació Oratge han ampliat les accions adreçades a aquest col·lectiu, amb propostes entre setmana, sortides i un casal per Nadal.

L'Ajuntament i l'entitat Oratge han ampliat el conveni de col·laboració que ambdós ens mantenen des de l'any passat, adreçat a oferir serveis d'oci i per gaudir del temps lliure a persones amb discapacitat a partir dels 16 anys. Amb el nom 'Montcada per totes', l'acord incorpora 'Tallers per a tu', que consisteix a fer una activitat d'una hora i mitja de durada a la tarda entre setmana, ja sigui anar a la piscina o de creació musical. També s'hi afegeix  'Marxem de cap de setmana', una sortida de dos dies i una nit, i 'Nadal per a tu', que es realitzarà els dies no festius de les dates nadalenques, de 16 a 20 h, a l'Espai Jove Can Tauler.

A principi del 2017, el consistori i Oratge van posar en marxa 'Dissabtes per a tu', un espai de trobada d'una quinzena de persones amb discapacitat, dos dissabtes a la tarda al mes. "El resultat d'aquesta experiència ha estat molt satisfactori i per aquest motiu volem ampliar les accions adreçades a promoure l'oci de les persones adultes amb discapacitat, aprofitant les opcions de lleure i culturals que hi ha a Montcada i Reixac", ha explicat la regidora de Serveis Socials i Polítiques d'Inclusió, Mar Sempere. Les famílies interessades en aquests serveis es poden posar en contacte amb l’entitat Oratge, al correu electrònic oratge.associacio@gmail.com o bé, trucant al 645 705 189.

Darrera actualització: 17.05.2018 | 11:29