Els ajuts escolars i de menjador es podran sol·licitar del 9 de maig al 4 de juny

Dilluns, 30 d'abril de 2018 a les 08:00

Per tercer any consecutiu, les famílies de cada centre educatiu tindran unes dates concretes durant aquest termini per formalitzar-ne la petició.

Les famílies que vulguin beneficiar-se d’un ajut escolar que atorga l’Ajuntament de Montcada i Reixac i/o d’una beca de menjador per al curs acadèmic 2018-2019, que dóna el Consell Comarcal del Vallès Occidental, han de fer-ne la petició entre el 9 de maig i el 4 de juny. Com l'any passat, les famílies hauran de presentar una única sol·licitud per a ambdós conceptes i registrar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en l’horari habitual del servei, ubicat a la planta baixa de l’edifici consistorial (avinguda de la Unitat, 6).

Per tercer any consecutiu, les famílies tindran unes dates concretes per presentar les sol·licituds. Del 9 al 15 de maig, ho podran fer les famílies d’El Viver i de l’institut La Ferreria; del 16 al 22 de maig, les d’El Turó, Mestre Morera i els instituts La Ribera i Montserrat Miró; del 22 al 28 de maig, els centres escolars Elvira Cuyàs, Font Freda, Mas Rampinyo, Mitja Costa i Ciutat Comtal; mentre que del 29 de maig al 4 de juny serà el torn per a les famílies de les escoles Reixac, Fedac, Ginesta, La Salle i les que portin els seus fills a centres fora de Montcada i Reixac. Els 5 i 6 de juny es resoldran les possibles incidències. Els impresos necessaris per tramitar els ajuts es poden recollir als centres educatius del municipi o bé, descarregar-los del web municipal, www.montcada.cat.

Les bases i la convocatòria dels ajuts per a material escolar i sortides es van aprovar al Ple d'abril, celebrat el dia 26, amb una inversió municipal de 80.000 euros, la mateixa que per al curs anterior. Hi poden optar aquelles famílies residents i empadronades a Montcada i Reixac amb fills/filles que estiguin escolaritzats en centres públics o concertats del municipi o de fora i que estudiïn educació infantil, primària o secundària obligatòries. Les sol·licituds, degudament signades, s’han d’acompanyar de fotocòpies de tota la documentació requerida (consulteu a www.montcada.cat) i amb el DNI/NIE i fotocòpia de la persona que demana l’ajut. El resultat de les sol·licituds es donarà a conèixer durant el mes de setembre, a l’inici del pròxim curs escolar. Les bases dels ajuts del menjador les podeu consular a www.montcada.cat o bé, al web del Consell Comarcal, www.ccvoc.cat.

Darrera actualització: 30.04.2018 | 08:11