Montcada i Reixac continua amb la reivindicació del cicle de documentació sanitària a La Ferreria

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 00:00

Una setantena de persones ha assistit aquest dimecres, 7 de març, a la protesta davant de la delegació d'Ensenyament al Vallès Occidental, a Sabadell, en contra de la decisió de traslladar els estudis a Terrassa.

La concentració, convocada per l'alumnat del centre, ha comptat amb el suport de l'Ajuntament, de professorat i dels sindicats USTEC, CCOO i CGT. Una representació de les persones que s'hi han manifestat s'ha entrevistat amb personal del Departament, als qui ha mostrat les propostes locals. "Proposem que el cicle de grau superior continuï a Montcada i Reixac i que a Terrassa se n'ofereixi un de grau mitjà, com es va fer al seu dia a La Ferreria, i si funciona, en un futur s'obri allà el de grau superior", ha explicat la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia, qui considera que "no entenem perquè volen canviar una formació que funciona a la perfecció a Montcada i Reixac".

L'alumnat ha entrat una instància a la delegació territorial, de queixa sobre el trasllat del cicle, i les persones que han assistit a la reunió n'hi han registrat una altra, sol·licitant també una reunió amb la directora territorial al Vallès Occidental, Carme Bigués. El pròxim dimarts, 13 de març, l'alumnat té previst manifestar-se de nou davant serveis territorials, coincidint amb el Consell Escolar Territorial. Els sindicats aprofitaran la reunió per instar la Generalitat a que repensi la seva decisió sobre el futur del cicle formatiu.

 

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:45