Trobada per preparar les accions per a la vaga feminista

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament i el Consell Municipal de Dones han convocat la ciutadania a una reunió aquest divendres, 2 de març, per coordinar i consensuar accions de suport a la mobilització.

La trobada preparatòria serà al Casal de la Mina (Avinguda de la Unitat, sn), a les 18 h. "Animem tothom a que vingui i proposi idees per donar suport a la vaga del 8 de març, cal donar visibilitat a les reivindicacions de les dones i trencar amb la societat patriarcal", ha manifestat la regidora d'Atenció a la Dona i Polítiques d'Igualtat, Jessica Segovia.

Aquesta acció s'afegeix a d'altres a favor de la vaga feminista, com l'aprovació, al Ple de febrer, d'una moció de suport. Segons el document aprovat, l’Ajuntament ha acordat seguir treballant pels drets de les dones en col·laboració amb les entitats de dones del municipi i per la prevenció de qualsevol tipus de discriminació cap a les dones i de l'assetjament sexual o per raó de sexe en qualsevol espai, fent especial incidència en l'àmbit laboral i els espais d'oci. El consistori també s'ha compromès a tenir la perspectiva de gènere com a eix central de les actuacions municipals i de les polítiques impulsades pel govern local i augmentar de recursos la Regidoria de Polítiques d'Igualtat. La moció aprovada també obliga a incorporar en tots els plecs de condicions particulars de l’Ajuntament la clàusula social relativa a l’obligació de presentar el Pla d’igualtat entre homes i dones.

Darrera actualització: 26.02.2018 | 09:59