La inscripció al casal d'estiu s'ha de fer del 2 al 8 de maig

Dimarts, 1 de maig de 2018 a les 00:00

El tràmit s'ha d'efectuar de forma telemàtica a la web http://appmir.montcada.cat/casals/ i qui no tingui accés a Internet, pot omplir el formulari a l'OAC.

Les famílies que vulguin portar els seus fills i filles al Casal d'estiu que organitza la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut han de tramitar la inscripció del 2 al 8 de maig. El procés es farà de forma telemàtica, però qui no tingui accés a Internet, podrà anar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6, planta baixa). En ambdós casos, caldrà omplir un formulari allotjat al web municipal, www.montcada.cat. Un cop efectuat aquest tràmit, s'obtindrà un número d'identificació de la inscripció, necessari per prendre part en el sorteig de places que s'haurà de fer si la demanda supera l'oferta.

Tutorial aplicació Casal d'Estiu

INSCRIPCIONS SERVEIS COMPLEMENTARIS (ACOLLIDA, MENJADOR I LUDOTECA)

Escola Elvira Cuyàs
Escola El Viver
Escola Mas Rampinyo
Escola Mitja Costa
Escola Reixac

Aquest casal s'adreça a infants que durant aquest curs hagin fet de P-3 a sisè de primària i tindrà lloc durant dues quinzenes, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol, i s'oferta a les escoles Reixac, Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, El Viver i Mitja Costa. També hi ha la possibilitat de fer un casal per a la setmana del 23 al 27 de juliol, que es realitzarà només a l'escola Reixac. Les famílies que vulguin portar els seus fills i filles a aquest casal, també hauran de fer la inscripció del 2 al 8 de maig.

D'altra banda, la formalització de la inscripció al Casal de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) s'haurà de tramitar del 7 al 10 de maig, de forma presencial, a les dependències d'Esports (Tarragona, 32). Fins a aquesta data, podeu consultar a l'IME o al web www.imemontcada.org si els números registre a la preinscripció figura a la llista d'infants preinscrits.

Darrera actualització: 02.05.2018 | 09:54