Cloenda del curs de la Xarxa Escola 21

Divendres, 29 de juny de 2018 a les 00:00

El projecte pretén innovar i crear un model educatiu català centrat en el desenvolupament de competències i l'aprenentatge significatiu.

Representants dels claustres de la Xarxa d'Escola Nova 21 (EN21) es van reunir ahir dijous, 28 de juny, per donar cloenda a la temporada, en un acte celebrat a l'Auditori Municipal. Hi havia representat professorat de Montcada i Reixac –com a municipi dinamitzador del projecte–, Santa Perpètua i Polinyà, a més de personal del Centre de Recursos Pedagògics i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. L'acte el va presidir la regidora d'Educació, Infància i Joventut de Montcada i Reixac, Jessica Segovia.

L'EN21 és un projecte promogut pel Centre UNESCO Catalunya, la Fundació Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i EduCaixa, que pretenen derivar el model educatiu català cap a un sistema centrat en l'aprenentatge significatiu i en el desenvolupament de competències. Aquest programa pretén acompanyar els centres amb voluntat de repensar i transformar el seu model educatiu per un altre que respongui a les necessitats educatives actuals. La xerrada va anar a càrrec del professor de secundària Boris Mir, de l'institut-escola Les Vinyes de Castellbisbal, un centre de la xarxa innovadora d ela Universitat Autònoma de Barcelona. Mir ha impulsat projectes d'innovació educativa al voltant de 'avaluació, les estratègies d'aprenentatge i la creativitat a l'aula.

Darrera actualització: 29.06.2018 | 14:22