L'enllumenat del carrer Major se substitueix per leds

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament canviarà un centenar de punts de llum per un sistema que aporta més il·luminació i genera estalvi energètic i econòmic.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac està canviant l'enllumenat públic del carrer Major per un sistema de llums leds. Aquesta acció respon a una reivindicació històrica del teixit comercial i cultural del municipi, que reclamaven més il·luminació i de tonalitats blanquinoses –la llum que hi havia fins ara era més aviat groguenca–, en aquest espai, un dels principals eixos viaris del municipi, on es concentra bona part de l'activitat comercial i cultural de la ciutat.

La substitució dels 106 punts de llum ha suposat una inversió de 40.000 euros i el consistori preveu un estalvi de 4.000 euros l'any en la despesa. Aquesta acció forma part del programa impulsat per l'Ajuntament per tal d'aconseguir estalvi energètic. "Amb aquest canvi donem resposta a una llarga reivindicació del teixit comercial, social i cultural i de la ciutat i amb menor potència, hi ha una major sensació d'il·luminació i contribuïm a l'estalvi des del punt de vista energètic i econòmic", ha indicat el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

Darrera actualització: 25.01.2018 | 13:59