Joves en pràctiques a l'Ajuntament de Montcada i Reixac

Dimecres, 2 d'agost de 2017 a les 00:00

Al novembre de 2016 l'Ajuntament va contractar 5 persones desocupades per a la realització del Programa Joves en Pràctiques, destinat a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquests contractes en pràctiques, d'una durada de 6 mesos i d'una jornada del 100%, estàn cofinançats per la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020.

S'ha establert aquest programa en un marc de col·laboració de diferents institucions, que són l'Estat, els ajuntaments, els consells comarcals de Catalunya i entitats sense ànim de lucre constituïdes i amb centre de treball a Catalunya, per fer front a la preocupant situació actual de desocupació juvenil, tenint en compte els elevats percentatges de persones joves que estan en situació d'atur, o que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que es troben sense feina i sense millorar la seva formació. Amb aquest projecte es pretén lluitar contra aquesta situació, que constitueix una preocupació social ampliament compartida per la societat catalana així com pel nostre Ajuntament. Així, aquestes pràctiques han de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional, i, com a conseqüència, afavorir l'ocupabilitat posterior d'aquests joves. D'altra banda, pel que fa als llocs de treball a l'Ajuntament de les 5 persones que s'han contractat serien concretament els següents:

- Un tècnic superior en administració i finances al departament de tresoreria.
- Un tècnic en realització d'audiovisuals i espectacles, a Montcada Comunicació.
- Un tècnic grau mig en sistemes microinformàtics i Xarxes, al departament d'informàtica.
- Un tècnic mig de gestió administrativa al Departament de Cultura.
- Un tècnic mig de gestió administrativa al Departament de Serveis Socials.

Darrera actualització: 02.08.2017 | 09:50