Una trentena de joves participa a les estades formatives del DiLTET 2017-2018

Divendres, 2 de febrer de 2018 a les 02:00

Són alumnes d'ESO de La Ribera, La Ferreria i La Salle que coneixen entorns laborals a empreses, comerços, centres educatius i a l'Ajuntament.

Les empreses que hi col·laboren són del sector informàtic, tallers mecànics, ferreteries, un centre de dia de gent gran, llibreries, serveis d'instal·lacions, bars i restaurants i perruqueries. També acullen estades totes les  escoles bressol municipals i algunes escoles d'educació infantil i primària. L'objectiu de les estades, que es fan dos dies a la setmana de 9 a 13 h fins a final de maig, és que el jovent adquireixi competències i hàbits professionals que els puguin orientar a l'hora de triar una formació per donar continuïtat a la seu procés educatiu.

D'altra banda, en el marc del DiLTET, l'alumnat de tercer de La Ribera i La Ferreria i de quart de La Salle ha participat a un taller de reciclatge de palets on cada grup ha fet un moble per a l'institut. En aquest segon semestre de curs s'està fent un taller de cuina d'arreu del món i al tercer està previst organitzar-ne un de jardineria. Amb l'alumnat de quart de La Ribera s'han dut a terme sessions d'orientació i visites a empreses per tractar temes com la prevenció de drogodependències, educació emocional, riscos laborals, competències personals, entrevistes laborals, entre d'altres; i amb l'alumnat de La Ferreria de quart s'ha fet un taller de jardineres verticals de fusta, per col·locar-les al centre.

Darrera actualització: 02.02.2018 | 13:37