Tot a punt per a la Cavalcada de Reis 2018

Dimarts, 2 de gener de 2018 a les 00:00

Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran Montcada i Reixac el pròxim divendres, 5 de gener.

Els Reis recorreran la ciutat en les seves carrosses durant la Cavalcada que organitza l'Ajuntament amb el suport de persones voluntàries. Abans de donar inici a l'itinerari, Melcior, Gaspar i Baltasar faran la tradicional aturada al Casino de Terra Nostra (N-150, km 2,6), al voltant de les 17 h, i es faran fotografies amb els infants que hi assisteixin a la recepció, que durarà al voltant d’una hora. Aquest acte rep el suport de l'AV de Terra Nostra.

Cap a les 18 h arrencarà el recorregut de la comitiva, que començarà a Can Sant Joan i estarà formada per les tres carrosses reials, dues carrosses amb regals i una carrossa amb el carbó. Torna el Patge Xumet i enguany, com a novetat, l'acompanyarà la comitiva dels Atrapasomnis, que s'encarregaran de recollir els xumets de la canalla més petita que decideixi lliurar-lo als Reis durant aquesta Cavalcada. L’itinerari passarà pels carrers Bifurcació, Bateria, Masia i, en direcció al centre, continuarà per l’avinguda de la Unitat i el carrer Major. A la plaça de l’Església, cap a les 19.40h, Ses Majestats s’adreçaran al públic assistent i les autoritats municipals els lliuraran les claus de la ciutat per tal que puguin entrar a les cases dels montcadencs i montcadenques i deixar-los regals.

Després d’aquest acte, la Cavalcada continuarà pel Pont dels Hermanos i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d’Espanya, l’avinguda Catalunya i Anselm Clavé. La Cavalcada finalitzarà a Mas Rampinyo, a l'altura del carrer Sant Ignasi. Durant tot el recorregut, Ses Majestats repartiran al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. Els Reis d’Orient també passaran per Can Cuiàs, convidats per l’AV, i cap a les 18 h, començaran el recorregut pels carrers d’aquest barri.

Un dia abans, els Reis enviaran a Montcada i Reixac el Patge Reial, el 4 de gener, qui romandrà a la plaça de l’Església de 16 a 20 h, recollint les cartes de la canalla. Qui vulgui, pot fer-se una foto amb la comitiva reial. En cas de pluja, l'acte es farà a la Casa de la Vila (Major, 32).

Darrera actualització: 28.12.2017 | 13:42