Procés participatiu per millorar la prevenció i gestió dels residus

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 12:00

Les aportacions al projecte es podran fer de forma presencial en una jornada el 24 de maig o bé, mitjançant el portal 'Montcada Participa'.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac està elaborant el Pla local de prevenció i gestió dels residus municipals 2019-2023, un document que ha de definir les estratègies en aquesta matèria. Els objectius d'aquesta iniciativa són diagnosticar la situació actual en matèria de residus, fer-ne una previsió de la futura generació i proposar accions que fomentin la reducció de residus, amb la prevenció com a prioritat; la millora de la quantitat i la qualitat de la recollida selectiva i fer-ne transparent i sostenible econòmicament la seva gestió.

Amb l'objectiu que el projecte inclogui la realitat i les diferents sensibilitats i necessitats locals, el consistori posarà en marxa un procés participatiu per tal que la ciutadania en mostri les seves inquietuds i suggeriments. L'Ajuntament ja disposa d'un document base, al qual es poden presentar aportacions. El 24 de maig hi ha convocada una jornada de presentació i de debat sobre el Pla local, que tindrà lloc a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 19 h, durant la qual ja es podran fer propostes. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia, al correu electrònic participaciociutadana@montcada.org.

També serà possible aportar-hi idees mitjançant el portal 'Montcada Participa' (participa.montcada.cat), omplint un qüestionari online, del 24 de maig al 15 de juny. Tota la documentació i les propostes que ha fet ja l'Ajuntament sobre el Pla es poden consultar a 'Montcada Participa'.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 12:12