L'Escola Feminista posa en marxa el programa d'activitats d'abril a juny

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 12:00

El primer acte és un taller d'autodefensa que es fa al Centre Cívic La Ribera el pròxim 25 d'abril. Les inscripcions a totes les activitats ja estan obertes.

Les activitats de l'Escola Feminista de Montcada i Reixac comencen aquest mes d'abril. Es tracta d'un projecte que concentrarà les accions adreçades a les dones, per donar-les visibilitat més enllà de les commemoracions del 8 de març i el 25 de novembre, amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre els valors feministes per superar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques existents respecte l'home. La iniciativa es va inaugurar el 15 de març, passat, amb un taller d'urbanisme feminista.

El programa comença el 25 d'abril amb un taller d'autodefensa al Centre Cívic La Ribera (17.30 h), amb el suport del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) del barri. Les inscripcions ja són en marxa, al mateix equipament (Llevant, 10). El dia 16 de maig, al Centre Cívic Can Cuiàs (18 h) hi haurà una conferència sobre la història en clau de dones. El dia 22, un taller de salut emocional, al Kursaal (18 h), i el 8 de juny, un taller d'escriptura autobiogràfica. Per a més informació i inscripcions (menys per la taller de defensa personal), cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a la Dona (OAD), situada a la Casa de la Vila (Major, 32; 935 651 121; oficinadona@montcada.org).

Darrera actualització: 12.04.2018 | 12:44