L'Ajuntament arranja els lavabos de l'escola El Turó aquest estiu

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 13:00

Aquest estiu l'Ajuntament de Montcada i Reixac està realitzant diferents millores a l'Escola El Turó.

El consistori realitza obres d'arranjament dels lavabos de la planta baixa, del pati i de dos vestuaris del col·legi. L'actuació, que té un import de 50.000 euros, estarà enllestida abans de l'inici del curs. Aquest matí una delegació municipal integrada per l'alcaldessa, Laura Campos, la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere, i la regidora d'Educació, Jessica Segovia, i tècnics municipals han visitat l'estat de les obres i s'han trobat amb una representació de l'AMPA d'El Turó per fer el seguiment de les obres. En aquesta escola, el consistori fa unes setmanes va instal·lar una caldera nova i un nou enrajolat al terrat, valorat en 15.000 euros.

Durant la visita, Laura Campos ha afirmat que "davant la manca d'inversions per part de la Generalitat de Catalunya en manteniment de les escoles des de fa anys, l'Ajuntament ha d'assumir el cost d'actuacions com a aquesta per tal que els infants dels col·legis del municipi gaudeixin d'unes instal·lacions en òptimes condicions".

L'Ajuntament també està fent altres actuacions per millorar els centres educatius del municipi com la pintura de l'escola El Viver, que acabarà a finals d'agost, amb un import al voltant dels 35.000 euros. També està previst pintar el Centre de Formació d'Adults, una intervenció que compta amb un pressupost de 9.000 euros, i instal·lar aire condicionat a l'Escola Bressol Municipal Can Sant Joan (9.000 euros).

Pel que fa a l'Escola Bressol Municipal Can Casamada, el consistori té previst instal·lar parquet a dues aules i l'actuació s'iniciarà a principis de setembre.

Darrera actualització: 31.07.2018 | 13:02