La Taula del soterrament aprova fer una jornada informativa a la tardor

Dimecres, 18 de juliol de 2018 a les 00:00

La Taula del soterrament, integrada pels portaveus municipals, la Plataforma Tracte Just Soterrament Total i tècnics municipals, ha aprovat aquest matí durant la reunió mensual la proposta presentada pel col·lectiu ciutadà d'organitzar una jornada informativa sobre el projecte del soterrament a la tardor.

La iniciativa de la plataforma, que ja es va presentar als representants del partits polítics el passat dia 5, preveu convidar a diputats i parlamentaris amb l'objectiu que reafirmin el seu compromís amb el soterrament de l’R2 al municipi, com es va fer al 2014. El col·lectiu ciutadà ha organitzat per al proper 12 de setembre una reunió per concretar aquesta jornada, que inclourà una visita al matí a espais afectats pel pas d’infraestructures viàries i, a la tarda, una sessió de treball amb els tècnics de les diferents institucions implicades. També es planteja la signatura d’un compromís per part dels parlamentaris amb el soterrament.

Durant la reunió, el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha explicat als membres de la Taula el contingut de la reunió mantinguda el passat 10 de juliol entre el consistori i la nova directora de Rodalies Catalunya, Mayte Castillo, sobre les demandes municipals en matèria de seguretat i accessibilitat a les diferents estacions de tren que hi ha al municipi

La PTJST també ha mostrat la seva celebració perquè el Ministeri de Foment hagi acceptat soterrar les vies a Múrcia i ha proposat la creació d'una comissió entre aquesta ciutat i  L'Hospitalet, Sant Feliu de Llobregat i Montcada i Reixac. Una altra petició que han fet els representants de la plataforma és que les formacions locals incloguin, de cara a les properes eleccions locals, la reivindicació del soterrament als seus programes i que utilitzin aquest tema de forma partidista.

 

 

Darrera actualització: 18.07.2018 | 11:05