Ja són a la venda les entrades i les samarretes de Festa Major 2018

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 19:30

També es poden fer les inscripcions a algunes de les activitats culturals i esportives que formen part del programa.

La Festa Major de Montcada i Reixac 2018 es viurà del 18 al 21 de maig, però ja hi ha activitats amb les inscripcions en marxa i també, a la venda entrades dels espectacles de pagament. L'Orquestra Maravella actuarà el 19 de maig al Teatre Municipal (Tarragona, 21), amb un concert a les 18 h. Les entrades tenen un preu de 5 euros per avançat i es poden comprar a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12) o bé, a www.mirteatres.cat, fins a les 13 h del mateix dia de l'acte. A taquilla, tindran un preu de 7 euros. El Grup de Teatre de La Salle oferirà 'Espectacular espectacle' el dia 20, a les 18 h, també al Teatre Municipal. Les entrades per avançat (fins el dia 20 a les 13 h) costen 10 euros i es poden comprar amb el mateix sistema que les de la Maravella. A taquilla, el preu serà de 12 euros.

El Museu Municipal organitza el dia 21 una visita a la Casa de les Aigües, a les 12 h. El preu és de 3 euros i cal fer inscripció prèvia a la Casa de la Vila (Major, 32). Hi ha temps fins al mateix dia de l'acte, al matí. Torna la caminada popular al poblat ibèric Les Maleses, a càrrec del Museu, El Cim, el CEAV i el CECC. Enguany hi haurà de nou una recreació de la vida dels laietans, a càrrec de voluntariat d'Amics del Museu i de l'institut Montserrat Miró. Per assistir-hi, cal reservar plaça enviant un correu electrònic a l'adreça museumunicipal@montcada.org. D'altra banda, les inscripcions a la XIII Milla Urbana (20 de maig) es tanquen via online el 15 de maig, mitjançant el web www.jam.cat. Les persones que s'hi apuntin per Internet hauran de pagar 3 euros, mentre que qui faci la inscripció el mateix dia de la cursa, haurà de pagar 5 euros.

Qui vulgui participar a la Festa Holi Dolly del 21 de maig, a les 12 h, podrà comprar els pols de colors el dia 20, a l'Auditori Municipal, i també el mateix dia, al recinte. A més, ja són a la venda les samarretes de Festa Major, al preu de 6 euros. Del 15 al 21 de maig, l'Auditori Municipal farà un horari especial, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.

Darrera actualització: 21.09.2021 | 14:18