El pati obert dinamitzat a El Viver acaba el 3 d'agost

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 00:00

A partir del dia 16, el pati del centre de Can Sant Joan obrirà per fer-hi activitat esportiva de forma lliure.

El projecte de pati obert a l'escola El Viver, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, finalitza aquest divendres, 3 d'agost, amb una activitat sorpresa a càrrec de l'equip educador que hi ha treballat des del març passat, quan la prova pilot es va posar en marxa. A partir del 16 d'agost, s'hi podrà accedir a fer activitats esportives de forma lliure. La Regidoria d’Educació, Infància i Joventut va posar en marxa aquesta iniciativa com a espai de lleure amb activitats de dinamització durant els caps de setmana del curs lectiu i de dilluns a divendres durant les vacances d’estiu.

El pati obert ha comptat amb una afluència d'una trentena de persones cada dia de mitjana, que ha participat dels tallers dinamitzats, que han tingut una gran acceptació, o bé han fet ús de les instal·lacions com a espai lliure de joc. Per a la realització del projecte, el consistori va contractar dues persones en el marc del programa Treball als barris, que atorga la Generalitat a municipis que han estat beneficiaris de la Llei de barris, com el cas de Montcada i Reixac amb la Muntanyeta de Can Sant Joan. També hi han participat diverses entitats com la comissió de joves de l’AV de Can Sant Joan, el grup Lucina, la Casa Amaziga de Catalunya, la Biblioteca Can Sant Joan i la Taula Comunitària del Rec Comtal. 

'Al setembre no hi hauran activitats de dinamització perquè els professionals faran el balanç de la iniciativa, per valorar la seva continuïtat. No obstant, les famílies, infants i joves podran continuar gaudint de les instal·lacions com a espai lliure», ha explicat la regidora d’Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia. El pati obert de l'escola El Viver per poder fer-hi esport serà accessible des del camp de futbol de Can Sant Joan i funcionarà, a partir del 16 d'agost, de dilluns a divendres, de 17.30 a 21.30 h, i els caps de setmana, obrirà portes en funció de les activitats que hi hagi a l'estadi. 

Darrera actualització: 06.08.2018 | 14:01