Alteracions al trànsit i a les línies d'autobús per Festa Major 2018

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 14:00

El dia de major afectació és el 20 de maig, especialment per la instal·lació del supertobogan a l'avinguda de la Ribera.

La celebració de la Festa Major 2018 alterarà durant els quatre dies festius, del 18 al 21 de  maig, la circulació a alguna carrers del municipi i el pas de les línies d'autobús 96 i 155, de TMB. Durant els quatre dies de festa, el Camí de la Font Freda es tallarà al trànsit rodat entre la Rambla dels Països Catalans i el carrer Castelló. Tampoc no es podrà accedir a Francesc Layret des del pont de La Salle. Dissabte 19, amb motiu del carrer del Joc, el carrer Major no estarà obert durant el matí. Diumenge 20, l'afectació al trànsit serà més important perquè es tallarà, la Rambla dels Països Catalans durant el matí, amb motiu de la Milla Urbana, i durant tot el dia, el tram de l'avinguda de la Ribera més proper a la passarel·la de La Salle, per la instal·lació del supertobogan.

Pel que fa a les línies d'autobusos, a excepció del dia 20, el 96 funcionarà amb normalitat durant la Festa Major i el 155 no efectuarà el trajecte pel Pla d'en Coll i un cop passi el pont de La Salle, seguirà per la Rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo. El dia 20 hi haurà més afectacions. Ambdues línies, en direcció Montcada i Reixac, un cop arribin a la plaça Lluís Companys, donaran la volta i tornaran a agafar l'avinguda de la Ribera, passaran per Can Sant Joan en direcció la C-17, des d'on arribaran a Mas Rampinyo i Mas Duran. De tornada a Barcelona (96) o a Can Cuiàs (155), el recorregut només passarà per la C-17, no passarà ni pel centre ni per la Ribera.

Darrera actualització: 17.05.2018 | 14:37