L'Ajuntament i entitats culturals celebren l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Montcada i Reixac

Dijous, 6 de setembre de 2018 a les 14:00

Les activitats incloses al programa tindran lloc dimarts, 11 de setembre, a la plaça de l'Església, a partir de les 11 h.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza un any més l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, el proper dimarts, 11 de setembre. Les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església, a partir de les 11 h. Els parlaments aniran a càrrec de l’alcaldessa, Laura Campos, en nom del consistori, i de Roger Junqueras, germà de l'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, qui va ingressar a la presó el 2 de novembre de 2017, pels presumptes delictes de rebel·lió i sedició en relació amb al celebració del referèndum d'independència de Catalunya l'1 d'octubre.

El programa d’actes de la Diada a Montcada i Reixac començarà amb l’arribada a la plaça de l’Església dels Gegants de Montcada i Reixac, acompanyats de la Colla de Dracs i Diables de Can Sant Joan i també hi haurà l’actuació dels Castellers de Montcada i Reixac i cant, amb la Coral Mare de Déu del Turó i l’Associació Musical Giravolt. L’ofrena floral anirà a càrrec de l’alcaldessa i dels portaveus municipals, en nom de tota la ciutat. També hi haurà la tradicional hissada de la senyera a càrrec d'agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

Darrera actualització: 06.09.2018 | 14:04