Sing-Along Mamma Mia!

Dissabte, 10 de març de 2018 a les 19.00 h

Entrades exhaurides!

Durada: 108 minuts aprox

Sinopsi: Sing-Along suposa un format inèdit en l'exhibició de les pel·lícules. Les sessions consisteixen a veure pel·lícules musicals en què les cançons estan subtitulades: Com si fos un karaoke! A més, diferents animadors mostren al públic les coreografies i les lletres, i canten els temes abans del llargmetratge. L'espectador pot, a més de veure la pel·lícula, gaudir de l'experiència de cantar els temes de les pel·lícules amb els seus acompanyants. Passar-ho molt bé és molt fàcil: vine amb els teus amics i deixa't portar pel grup. Ningú està obligat a cantar les cançons que van apareixent en pantalla, però poc a cop començaràs a cantar i... ningú podrà callar-te!!

Una forma divertida i participativa de veure un clàssic del cinema musical. I, si us ve de gust, podreu passar pel “fotocol” per immortalitzar una vetllada i adquirir diversos objectes per interactuar amb la pel·lícula.
 

NOTA INFORMATIVA: Entrades a la venda a partir del 13 de desembre a les 17h, web i a la taquilla de l'Auditori Municipal (Pl. de l'església, 12)

Quin cost té:

10 € anticipada - 12 € dia espectacle

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 640 020
Correu electrònic: auditori@montcada.org
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 08.03.2018 | 12:03