La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50!

Diumenge, 28 d'octubre de 2018 a les 12.00 h

La Roda Produccions

Sinopsi: Ball de Màscares de l’últim curs de l’institut. En Sam, el “catcher” de l’equip de beisbol, coneix una noia misteriosa de la qual s’enamora bojament i que, al punt just de les dotze de la nit, desapareix perdent una sabata.
La vida quotidiana de la noia es limita a netejar, rentar i cuinar. Tasques imposades per l’autoritària madrastra que menysprea la seva voluntat.
Però, tant a ella com a Sam els uneix un objectiu comú: aconseguir la beca d’estudis musicals de la Universitat de Julliard. Ho assoliran?

Una adaptació i actualització del conte clàssic a càrrec de la cia. que va presentar, amb molt d’èxit, al nostre teatre, “Aladdin #thePopMusical”.


Comprar entrades


Per a qualsevol actuació en qualsevol dels espais escènics municipals, tothom haurà de tenir una butaca assignada. Els menors de 3 anys (excepte en els espectacles adreçats a nadons en el que sí que han de comprar entrada) hauran de disposar d'una invitació que es podrà adquirir en el moment de comprar la resta d'entrades (o via web o a la taquilla)
Per tal de controlar l'aforament dels espais, serà obligatori que cada espectador disposi d'una entrada o d'una invitació.

L'organització podrà demanar, sempre que ho consideri oportú, un document que acrediti l'edat dels infants que assisteixin amb invitació.

Fitxa artística:
Intèrprets: Anna Ferran, Roger Sahuquillo, Jordi González, Ariadna Suñé, Anna Cartoixà i Alícia Olivé.

Escenografia i il·luminació: Ximo Díaz
Música Original: Keco Pujol
Audiovisual: Ramsés Moraleda
Vestuari: Antonio Harillo
Coreografia: Silvia López

Text i direcció: Dani Cherta

Quin cost té:

5 € anticipada - 7 € dia espectacle

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 640 020
Correu electrònic: auditori@montcada.org
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 17.09.2018 | 08:16