En-filats

Dissabte, 29 de setembre de 2018 a les 19.00 h

10 de deu teatre

Refugiats, emigrants, immigrants, expatriats, desarrelats, desplaçats, expulsats, exiliats, emigrats… “Hem mirat i hem vist filats que escapcen esperances. Hem vist molts ulls, un munt, enfilats per sobre de murs buscant, assenyalant amb el dit altres camins… Hem sentit com creixen sota els peus, teixits uns amb els altres, nous filats que eixamplen mirades i fan d’aquest món un lloc de tots… Hem necessitat posar-hi paraules amb la lletra més elemental, i hem volgut compartir el que ara ens cal dir.”

Fitxa artística:

Creació i direcció: Esther Freixa i Ràfols

Creació i interpretació: Alicia Molina Rodríguez, Assumpta Serra Felip, Curro Manzano Torrá, Enaitz Etxagibel Martínez, Lluís Curbera Calvera, Miquel Àngel Villamuera González, Montse Capel López, Pako Boza, Teresa Masat i Ticó

Col·laboració a la creació: Ona Casacuberta i Capel, Montse Comas, Juanita Adán Gil

Acompanyament al procés de creació: Mireia Chalamanch Amat

Fotografia: Alba Montañez

Agraiments: Toni Cots, Ares Molins i Masat

Amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu

10 de deu teatre és un grup amb seu a Cardedeu que des de fa 12 anys es dedica al teatre. Han tingut diversos directors/es i amb cadascú han explorat una manera de fer i entendre el fet escènic. Amb Esther Freixa, la seva darrera directora, s’endinsen en l’experiència d’abordar un procés de creació pròpia i col·lectiva. A partir d’improvisacions, exercicis, pràctiques, reflexions, recerca sobre la temàtica treballada, creen En-filats, un espectacle que busca reflexionar i visibilitzar el fet de l’exili.

Preu únic: mínim 5€ + donacions voluntàries que es destinaran íntegrament a l’ONG Open Arms

PLACES LIMITADES. CAL FER RESERVA PRÈVIA.

info@espairuralgallecs.cat / 935445397

cclamarineta@molletvalles.cat / 935704937

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P amb el Consorci de Gallecs i el programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Adreça:

Gallecs. Punt de trobada a l'aparcament del camp de futbol

Darrera actualització: 19.09.2018 | 11:05